Nieuwsgierig naar onze foto´s ??? Kijk op de volgende pagina's in het menu....
 
 

De mooiste dag van je leven

Je trouwdag is de mooiste dag in je leven. Je hebt er lang naar toegeleefd, je bent op je mooist en je wilt de herinnering bewaren door mooie foto's van die dag. Voor jullie foto's geldt maar 1 ding: een mooie herinnering aan die dag. Voor jullie zelf. Voor je famile en je vrienden. 
Veel detals van de trouwdag vallen pas achteraf op en dus wil je een fotograaf die er voor zorgt dat alles goed wordt vastgelegd.

                      

Onze werkwijze
Wij maken een beeldverhaal van jullie trouwdag. Met aandacht voor details, het onverwachten en de spontaniteit. En we houden rekening met de sfeer waarin jullie trouwen: ongedwongen of juist volgens de etiquette. En we vinden dat een fotograaf daarbij niet teveel moet opvallen en vooral niet in de weg moet lopen.
We werken met professionele apparatuur, die we ook gebruiken in onze fotostudio. Het resultaat is prachtig: scherpe foto's  met mooie kleurnuances zlefs bij weinig licht. . 
En als de foto's gemaakt zijn....
We zorgen ervoor, dat je binnen 24 uur nadat we bij jullie bruiloft zijn vertrokken een paar mooie foto's hebt voor je social media accounts. Om te laten zien hoe mooi je was, om iedereen nog een keer te bedanken of...

    

We leveren de foto's digitaal op. Wil je een album dan kan dat. We hebben veel keus: van een gepersonaliseerd digitaal opgemaakt album met je namen en initialen er in verwerkt tot een album waarin we de foto's hebben ingeplakt. Maar een kistje met een aantal foto's voor op je salontafel of een klein boekje met de mooiste foto's kan natuurlijk ook. Allemaal vooraf of achteraf af te spreken.

Maak vrijblijvend een afspraak om de voorbeeldalbums te bekijken en de mogelijkheden eens door te emen. Het verplicht je tot niets. Afspreken kan via de contactpagina.

De prijs

De prijs van onze fotografie is maatwerk. ALs je ons een mail stuurt met daarin jullie wensen kunnen we via de mail een vrijblijvende prijsindicatie afgeven.

Kijk voor meer zaken rond je trouwdag op "Trouwen in de regio"